Spa

Lähde kokonaisvaltaiselle hyvinvointimatkalle jo tänään! Solaris Kylpylät tarjoavat harmonisen rentoutumispaikan koskemattoman luonnon keskellä. Tule nauttimaan ainutlaatuisista puitteista päiväksi, kahdeksi tai vaikka koko viikoksi.

Spa tarkoittaa kauneuden ja hyvänolon hemmotteluhoitoja

Solaris Kylpylöiden Spa-hoitoloissa pääset kokemaan todellisia kauneuden ja hyvänolon hemmotteluhoitoja. Jos haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta rentouttavassa ilmapiirissä, Spa on juuri oikea valinta Sinulle. Solariksen Spa-tiloissa yhdistyvät kylpyläkulttuurin ja kauneudenhoidon parhaat puolet, jotka tarjoavat upeita elämyksiä keholle ja mielelle.

Katso, millaisia kauneus- ja erikoishoitoja Rauhalahdella on tarjota!

Ihania kokemuksia ja hyvinvointia

Solaris Kylpylöissä Spa-hoidot ovat muutakin kuin hierontoja. Ihanan kokemuksen lisäksi haluamme antaa Sinulle kauneutta ja hyvinvointia pidemmäksi ajaksi. Kylpylöistä löytyy mm. yksilöllisesti suunniteltuja kasvohoitoja ja asiantuntija-apua arkipäivän lifestyle-haasteissa. Spa-asiakkaana käytössäsi on luonnollisesti myös kylpylän allasosasto, saunat ja kuntoilutilat. Tarjolla on kylpylästä riippuen lämminvesialtaita, allasravintoloita sekä tunnelmallinen suolahuone.

Spa on Sinua varten!

Solaris Kylpylöiden Spa-kokemus on suunniteltu juuri Sinua varten. Kokonaisvaltaisen rentoutumiselämyksen rakennusaineina toimivat tunnelmallinen ympäristö, ja kokenut ja palvelualtis henkilökunta. Ihanan olon siivittämänä voit jatkaa iltaa herkuttelulla ravintolassa ja viihtymällä vauhdikkaissa tansseissa tai diskossa. Tule ja nauti!

Tutustu Päiväkummun erikoishierontoihin tästä.