Perheloma

Arjesta irtautuminen tekee hyvää myös perheille ja lapsille: Solaris kylpylöissä on vesipuistoja, uima-altaita, leikkikenttiä ja lapsille suunniteltuja leikkipaikkoja. Lapsille on tarjolla erikoisen hauskoja käsittelyjä: hassuja hierontoja, seikkailuhenkisiä suola- ja kylmäkamareita ym. Kysy lisätietoja lomaa varatessasi!

Lue lisää Solaris Kylpylöiden perhelomista

Perhelomalaiselle löytyy kylpylästä aina sopivat tilat

Solaris Kylpylöiden majoitus sopii erityisen hyvin perheille. Saat sopivasti yksityisyyttä ja turvallisen ympäristön lapsille. Jokaisella on tilaa omiin tarpeisiin –  lapset viihtyvät ja vanhemmat rentoutuvat. Esimerkiksi hostellien ja mökkimajoituksen tarjoamien monipuolisten ruuanlaittomahdollisuuksien myötä ruokailujen järjestely sujuu joustavasti. Solaris Kylpylöihin voi ottaa mukaan myös lemmikkieläimiä, joten Musti ja Mirri pääsevät perheen mukana lomailemaan!

Katso Lohja Span majoitushinnat.

Perheloma kylpylässä on taloudellinen vaihtoehto

Etsiessäsi edullista tapaa viettää perhelomaa, omatoimisen loma-asunnon tai hostellin vuokraaminen kylpylästä on usein todella kannattava vaihtoehto. Henkilömäärällä jaettuna majoittumisen kustannukset putoavat todella pieniksi, ja hintaan sisältyy yleensä vielä vähintään puolihoito. 

Lue Rauhalahden hostellista.