Työhyvinvointi

Työhyvinvointiin liittyen Solaris Kylpylät tarjoavat työkykypäiviä ja erilaisia testauspalveluja avuksi työntekijän hyvinvointiin. Kylpylöissämme järjestetään myös kuntoremontteja. Kylpylöissämme järjestetään myös kuntoremontteja.

Kuntoremontti

Ota askel parempaan kuntoon. Arvokkainta ja tärkeintä pääomaa on oma terveys ja hyvinvointi. Kuntoremontti tarjoaa keinoja ja konkreettista ohjeistusta omasta terveydestä, hyvinvoinnista ja arjessa jaksamisesta huolehtimiseen.

Kuntoremontti on varhaiskuntoutusta, jossa tavoitteena on työkyvyn ylläpitäminen, henkisen hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen tukeminen, työkykyvä haittaavien oireiden syntymisen ennaltaehkäisy ja aktivoiminen oman terveyden vaalilmiseen. Kuntoremontin aikana tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja arkiliikunnan mahdollisuuksiin sekä saadaan tietoa omasta kehosta ja kunnosta. Ohjelma sisältää tietoa myös ravitsemuksesta ja muista hyvinvoinnin osa-aluiesta.

Lue lisää

Työhyvinvointipäivät

Tule vahvistamaan tiimisi tuloskuntoa Suunnittelemme kanssasi mielekkään tyhy-päivän valintasi mukaan. Ohjelma voi pitää sisällään esim. monipuolista liikuntaa, asiantuntijaluentoja, kuntotestausta, yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa, leikkimielistä kisailua ja herkullista ruokaa. Tutustu lisää Tyhy-päivä ja virkistyspäivämahdollisuuksiin.

Lue lisää

Testauspalvelut

Ammattilaisemme suorittavat kuntotestausta sekä ryhmille että yksittäisille henkilöille. Tarjontaan kuuluu mm. hengitys- ja verenkiertoelimistön testit, terveyskuntotestit ja invalidisäätiön lihaskuntotestit. Lisäksi mittaamme mm. kehon rasvakudoksen määrää, verenpainetta, BMI ja puristusvoimaa. Tutkimusten sekä testattavan tarpeiden pohjalta laadimme kirjallisen, harjoitteluohjelman jatkoa varten.