Majoitus

Solaris Kylpylät tarjoavat sopivan majoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin

Ryhmämatka tiedossa työkavereiden kanssa? Tai oletko lähdössä viettämään kylpyläviikonloppua perheen kesken tai kenties vain tanssimaan ja nauttimaan viihteestä? Solaris Kylpylöiden monipuoliset majoitusvaihtoehdot tarjoavat aina sopivan ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat vaivattoman oleskelun hotellihuoneista luxus-sviitteihin ja tilavista perhehuoneista aina rantamökkeihin asti.

Majoitus Lohja Spa & Resortissa

Lohja Spassa majoitut mukavasti keskellä kaunista järviluontoa. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja sen välittömässä läheisyydessä rinnetaloissa. Huoneita on yhteensä 81, joista 39 päätalossa ja 42 rinnetaloissa. Lisäksi viisi viihtyisää ja tilavaa sviittiä rinnetalon yhteydessä odottaa laatua arvostavaa yöpyjää. 

Uutta! Maalaisidylliä pääset kokemaan viihtyisässä Villa Vanha Passissa, joka on oivallinen majoitusvaihtoehto niin perheille kuin isommillekin ryhmille (max 12 hlöä). Huvila sijaitsee n. 500 metrin päässä päärakennuksesta. 

Tutustu tarkemmin!

Majoitus Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Rauhalahdessa voit yöpyä yhden yön tai vaikka useamman viikon. Voit valita parhaiten sopivan majoituksen seuraavista vaihtoehdoista:

Kylpylähotelli

Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostavalle. Huoneet sijaitsevat neljässä kerroksessa ja noin puolet huoneista on parvekkeellisia. 

Huoneistohotelli

Rauhalahden huoneistohotelli on valmistunut kesäkuussa 2004. Se sijaitsee 100 m päässä kylpylähotellista. Huoneistoja on yhteensä 46: huoneistojen koko 32 m², superior-huoneistot 67 m². 

Hostelli

Hostelli on 2-kerroksinen majoitusrakennus, joka sijaitsee 150 m päässä kylpylähotellista. Hostellissa on 8 kahden makuuhuoneen huoneistoa ja 4 kolmen makuuhuoneen huoneistoa.

Katso lisätietoja!