Hoidot

Kylpylöiden hoito-osastoilla nautiskellaan. Hemmottelevat hoidot kruunaavat loman.

Nautiskele Lohja Spassa

Voit hemmotella itseäsi kauneushoidoilla sekä rentouttavilla hieronnoilla sekä kylpyhoidoilla. Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja sekä naisille että miehille. Erikoisempiakin hoitoja on tarjolla, mm. luomukasvohoito, lifting-kasvohoito, ahava-hoidot, lymfaterapiat ja suolahuonehoidot sekä fysikaaliset hoidot. Tutustu myös wellness-hoitopaketteihin.

Lue lisää

Rentoudu hetki Summassaaressa

Kylpyläosastolla voit antautua ammattilaisten käsiin. Valikoimasta löytyy kosmetologin hoidot, erikoishieronnat, turvehoidot, liikehoidot, kuntotestit ja muut fysikaaliset hoidot. Turvehoidot soveltuvat eri tilanteisiin ja auttavat moniin ongelmiin. Tarjonnasta löytyy turvejalkahoidot ja -kasvohoidot, turvehaudehoidot ja turvesaunaillat.

Lue lisää

Hemmottelua Rauhalahdessa

Monipuolisesta hoitovalikoimasta löydät varmasti juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon. Kosmetologinhoidot, hieronnat ja kylpylähoidot sekä erikoissaunaillat tuo hyvää oloa. Myös lapsille on omia hoitoja: pieni jalkahoito ja pieni käsihoito. Day Spa-paketteihin kuuluu hoitojen ja kylpylän käytön lisäksi ruokailu.

Lue lisää