Lahjakortti

Solaris Kylpylöiden lahjakortti on erinomainen tapa muistaa kaikenikäisiä läheisiä, ystäviä tai työtovereita ympäri Suomea. Kylpylöiden sijainti, laadukkaat palvelut ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokainen löytää valikoimasta juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Helpolla ja nopealla nettitilauksella hoidat lahjalähetykset vain muutamassa minuutissa!

Tässä 10 syytä miksi Solaris Lahjakortti on paras valinta juuri Sinulle

1. Helppo tapa hoitaa lahjatarpeet

Solaris Lahjakortin tilaaminen on helppoa. Tarvitset vain tavallisen internet-yhteyden ja voit hoitaa lahjan tilaamisen, muokata personoidun viestin ja suorittaa lähetyksen vain muutamassa minuutissa.

2. Nopea toimitus

Internetissä tilattu ja lähetetty lahjakortti toimitetaan automaattisesti vastaanottajan sähköpostiin heti tilauksen tekemisen jälkeen.

3. Turvallinen vaihtoehto

Solaris Kylpylät on palveluntarjoaja, johon voit luottaa. Toiminnan takana on vuonna 1965 perustettu Solaris-lomat ry, joka järjestää ja tuottaa mm. Raha-automaattivaroin tuettuja sosiaaliperusteisia lomia. Internet-maksamisessa puolestaan käytetään Suomen johtavaa sähköisten maksuratkaisujen tarjoajaa Suomen Verkkomaksut Oy:tä, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen.

4. Luontoystävällinen valinta

Solaris Lahjakortti on ekologinen valinta. Tilaamalla lahjan netistä vältät turhaa ajamista ja liikkumista lahjojen perässä. Samalla vältät paketoinnista ja pakettien kuljettamisesta aihetuvan luonnon kuormittamisen.

5. Aineeton lahja on nykyaikaa!

Lahjan antamisessa tärkeintä on ajatus, ei tavara. Aineettomien lahjojen suosio jatkaa kasvuaan, ja lahjakortti on edelleen aineetonta lahjaa harkitsevan ykkösvalinta.

6. Jokaiseen tarpeeseen

Lahjakorttivaihtoehdoista löytyy sopiva vaihtoehto niin naiselle, miehelle, perheille, nuorelle, vanhalle tai vaikka sinkulle. Kylpylöiden monipuoliset palvelut, hoidot ja ohjelmat sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet takaavat, että jokainen saa lahjakortilleen vastinetta.

7. Enemmän valinnan vapautta

Lahjan saaja voi hyödyntää Solaris Kylpylöiden avoimen lahjakortin missä tahansa ketjun toimipisteessä joko Karjalohjalla, Kuopiossa tai Saarijärvellä. Voit siis antaa vastaanottajan päättää vapaasti mihin kylpylään hän haluaa lähteä. 

8. Pitkä voimassaoloaika

Lahjakortti on voimassa jopa 6 kuukautta. Tämä takaa, että lahjan saaja voi ottaa lahjakortista kaiken ilon irti ja hyödyntää sen juuri itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

9. 24h palvelu 365 päivää vuodessa

Nettilahjakorttikauppa ei nuku koskaan! Milloin tahansa tarvitsetkin lahjaa, niin nettilahjakortti on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ympäri.

10. Myös B2B-palvelu yrityksille

Lahjan saaja voi hyödyntää Solaris Kylpylöiden avoimen lahjakortin missä tahansa ketjun toimipisteessä joko Karjalohjalla, Kuopiossa tai Saarijärvellä. Voit siis antaa vastaanottajan päättää vapaasti mihin kylpylään hän haluaa lähteä.


Tutustu Solaris Kylpylöiden lahjakorttikauppaan tästä!