Kylpylä

Kylpylä on oiva tapa rentoutua ja ladata akkuja! Veden rentouttava ja parantava voima on tunnettu jo tuhansia vuosia. Antiikin ajoista lähtien kuumat lähteet ja mineraalipitoiset vedet ovat toimineet kylpylöiden terveyden ja pirteyden lähteinä. Nykyaikaisissa Solaris Kylpylöissä rentoutuminen ja nautinto on kehitetty huippuunsa. Vesialtaat, höyrysaunat, kattavat hoitopaketit sekä gourmet-ateriat takaavat, että kylpyläkäynnin jälkeen olet täynnä energiaa ja hyvää mieltä.

Lue lisää rentouttavista kylpylälomista

Monipuolisista palveluista löytyy jokaiselle jotakin

Nykyaikainen kylpylä tarjoaa hoitojen ja rentoutumisen ohessa myös muuta monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Kaikki Solaris Kylpylät sijaitsevat keskellä kauneinta Suomen luontoa, jossa havumetsät ja järvivesi ovat vain kivenheiton päässä. Näissä upeissa puitteissa sienestäminen, metsässä samoilu tai vaikka kalastus onnistuvat ikimuistoisella tavalla. Kylpylöiden uudenaikaiset kuntosalit, palloiluhallit sekä laaja ohjatun liikunnan valikoima tarjoavat haasteita myös kovakuntoisimmille ja innokkaimmille urheilijoille.  Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin vaihtaa illan tullen viihteelle kylpylöiden ensiluokkaisten ravintoloiden herkkujen sekä huippuesiintyjien nostaessa tunnelman kattoon.

Tutustu monipuolisiin perhelomailumahdollisuuksiin

Tutustu ja valitse oma suosikkisi Solaris Kylpylöistä

Solaris Kylpylät sijaitsevat Karjalohjalla ja Kuopiossa. Kaikissa kylpylöissä on ensiluokkaiset kylpyläosastot ja ne sijaitsevat aivan koskemattoman luonnon keskellä. Voit käydä tutustumassa vaikka jokaiseen kylpylään vuorollaan ja nauttia niiden omista erityispiirteistä. Lomaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä Solaris Kylpylät!

Katso lisätietoja kylpylälomista