Tyhy ja virkistys

Puhtia porukkaan kylpylöistä. Työhyvinvointipäiviin liittyen tärkeinä tekijöinä on yhdessä tekeminen, liikkuminen, hyvä olo ja virikkeellinen ympäristö. Solaris Kylpylät tarjoaa mieleenpainuvia tyhy- ja virkistyspäiväpaketteja.

Rauhalahden tyhy ja virkistys

Rauhalahden erikoisuuksia ovat mm. savolaiset olympialaiset, kurlaus ja seinäkiipeily. Työyhteisössä voidaan lisätä hyvivointia myös musiikin avulla. Musisoijilla on käytössä Club R yökerhon huippulaatuinen äänentoisto. Virkistyspäivä voi päättyä Jätkänkämpän savusaunaan ja perinneateriaan tai suosittuihin tansseihin. Tutustu tarjontaan.

Lue lisää

Summassaaren tyhy ja virkistys

Summassaaressa työyhteisön päivän voi kruunata monipuolisilla ohjelmapalveluilla. Aktiivista ohjelmaa löytyy Saaren mestaruuskisoista lumikenkäretkiin. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää luennot työhyvinvointiin ja terveyteen liittyen. Katso lisää virkistyspäiväteemoja.

Lue lisää

Lohja Span tyhy ja virkistys

Lohja Span tyky-päivään voi liittää Frisbeegolf-kisan, pöytäcurlingin, Lohja Span spelit tai turnaukset montitoimihallissa. Myös melontaretket ja maastoautosafarit jää mieleen. Talonväen ammattitaitoiset luennot tai pienet hemmottelevat hetket hoito-osastolla voi liittää osaksi päivää. Katso lisää virkistyspäiväideoita.

Lue lisää