Kylpyläloma - pala paratiisia

Kylpyläloma antaa virtaa ja voit nauttia allasosaston lämpimistä vesistä, ihanista hoidoista ja hemmottelusta. Mukana on myös kaikki se mukava tekeminen, mitä lähiympäristö tarjoaa. Kylpyläloma sopii kaikille: lapsiperheille, pariskunnille, senioreille, kokousvieraille. Poimi oma palasi paratiisia ja tee lomastasi juuri sellainen kuin sinä haluat!

Tutustu Solaris Kylpylöiden kylpylälomiin!

Kylpylälomalla sielukin virkistyy

Kylpylälomalla on tarjolla majoitusta, ravitsemusta, hoitoja, saunomista, kuntoharjoituksia, erilaisia vesiaktiviteetteja ja luonnollisesti kylpylähoitoja. Halukkaille on myös mahdollisuus saada asiantuntevaa liikuntaan ja ravintoon liittyvää neuvontaa. Kylpylä on hauska tapa ottaa kaikki irti lomasta: kehon lisäksi myös sielu virkistyy. Mikään ei rentouta yhtä hyvin kuin liikkuminen luonnossa jalkaisin, polkupyörällä, suksilla tai vaikka potkukelkalla ja sen jälkeen sauna kokovartalohieronnalla sekä gourmet-illallinen. 

Tutustu Lohja Span kylpylälomapaketteihin!

Rentouttava majoitus Rauhalahdella

Rauhalahdesta löydät majoitusvaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostaville. Huoneistohotelli on ehdoton paikka pienryhmille ja perheille. Edullista majoitusta etsivälle sopivat hostellin huoneistot.

Katso Rauhalahden kylpylälomat tästä.

Viikko tai vain muutama päivä – aina kannattaa lähteä

Kylpyläloma on kokonaisvaltainen kokemus, jonka rentouttavan vaikutuksen huomaat jo muutamassa päivässä – ja se myös kestää pitkään. Kylpylään kannattaa lähteä aina, kun arki tuntuu raskaalta tai kaipaat vain muuten virkistystä ja vaihtelua. Jo päivänkin hemmottelu voi tehdä ihmeitä!