Nyt voit lomailla tai majoittua työmatkalla turvallisesti. HUOLETON LOMA-pakettiin on räätälöity erityissisältö, joka tekee sen koronaturvallisemmaksi jopa riskiryhmiin kuuluville.

Räätälöidyt palvelumme edesauttavat turvavälien pitämistä sekä kontaktien välttämistä.

Kaikkia hygieniatoimia on lisätty kylpylähotelleissamme. HUOLETON LOMA-paketissa koronaturvallisuus on viety vieläkin pidemmälle:

1. Varaus ja saapuminen
Varauksen ja maksun teet kätevästi online varaamossamme. Ennen tuloasi saat tekstiviestin, jossa kerrotaan huoneen numero sekä koodi avainlokeroon, joka sijaitsee huoneesi oven vieressä. Näin sinun ei tarvitse jonottaa vastaanotossa sisäänkirjautumista varten. Huoneen saatte käyttöönne tulopäivänä klo 16. Huoneen siivouksessa on otettu huomioon nykytilanne, ja voit luottaa siihen että pinnat on desinfioitu erityisen huolellisesti. Huoneessa on valmiina myös mm. desinfiointipyyhkeitä ja kertakäyttökasvomaskeja. Huoneessa on majoituskorttilomake, jonka pyydämme täyttämään valmiiksi, sekä tervetulomateriaalimme. Jos materiaalista ei löydy vastauksia kysymyksiinne, voit aina soittaa vastaanottoon.

2. Ruokailut

Aamiainen:
Huoleton Loma –pakettiin kuuluu Rauhalahdessa aamiainen huoneeseen valmiiksi vietynä. Sisältö: appelsiinituoremehupullo, edam- ja emmentalsiivu, kinkku- ja kalkkunaleike, salaatin lehti, suolakurkkuviipaleet, tomaattiviipaleet, sämpylä, ruisleipä ja 2 cocktailpiirakkaa, jugurttipurkki, tuorehedelmäsekoitus, keitetty, kuorittu kananmuna sekä yksittäispakatut teepussit, nescafet, annospuuro, annosmysli, suklaa brownie, marmeladi, hunaja, sokeri, suola, annosmaito, oivariini. Huoneessa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Jos loman kesto on pidempi kuin 1 vrk, tuomme seuraavan aamun aamiaisen ovellenne kylmäkassissa edellisenä päivänä n. klo 20.

Lohja Spassa kuuluu aamiaiskassi huoneessa valmiina. Sisältö: täytetty sämpylä, tuoremehu, smoothie, annospikapuuro, makea leivonnainen ja hedelmä. Huoneessa on vedenkeitin, teevalikoima sekä kahvijauhetta. Seuraavan aamun aamiaiskassi tuodaan edellispäivänä klo 16 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit nauttia turvallisesti buffetaamiaisen ravintolassa. Varaathan pöydän etukäteen myyntipalvelusta.

Muut ruokailut:
Mikäli haluatte, voitte nauttia päivittäin myös lounasta ja päivällistä noutopöydästä tai tilata ruokaa a la carte-listalta. Voitte tilata pöydän turvaväleillä ja tutustua a la carte listaan huoneessanne. Suosittelemme korttimaksua.

3. Kylpylä ja sauna
Huoneessasi on valmiina kylpypyyhe, kylpytakki ja Lohja Spassa älyranneke kylpylän pukuhuoneen pukukaappia varten. Olemme koronan vuoksi rajoittaneet kylpylän kävijämäärää, ja päivän aikaan on yleensä useampiakin aikoja, jolloin kylpylässä on hyvin rauhallista. Voitte soittaa ja tiedustella kylpylästä sen hetkistä väljyyttä / ruuhkaa.

4. Hoidot
Hemmotteluhoidot kannattaa varata etukäteen. Myös hoitolassamme asioit turvallisesti. Hoitohuoneet desinfioidaan joka hoidon jälkeen ja hierojat ja kosmetologit käyttävät kasvomaskeja hoidon aikana.

5. Check-out ja huonelasku
Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12:een mennessä. Mikäli Sinulla ei ole avoimia laskuja voit jättää huoneen avaimen huoneeseen, josta henkilökuntamme noutaa sen.

HUOLETON LOMA STUDIOHOTELLISSA

Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO
Enemmän elämyksiä yhdessä! Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen viihteen ja hyvän olon keskus Kallaveden rannalla Kuopiossa.

HUOLETON LOMA STUDIOHOTELLISSA

Majoitu mukavasti studiohotellissa luonnon keskellä (100 m päähotellista) ja liiku hotellin yleisissä tiloissa vain niin halutessasi. Studioissa oma sisäänkäynti ja terassi, studiokohtainen ilmastointi.

Huoleton 1 vrk loma kahdelle 139 € / hlö
- lisävuorokausi 109 € / hlö

Huoleton 1 vrk loma yhdelle 213 € / hlö
- lisävuorokausi 173 € / hlö

Huoleton loma sisältää: Majoituksen 1 vrk uudessa studiohotellissa, check-in ja check-out ilman vastaanotossa käyntiä, aamiaisen huoneessa, desinfioimissetin, yksittäispakatut pesuaineet á 30 ml, extrapyyhkeet sekä halutessanne myös kuntosalin ja kylpylän käytön.

Varaukset myyntipalvelusta tai nettivaraamosta koodilla HL.

Esim. 1 vrk / hlö / studio

Alk.139,00 €

Kuopio

Desinfioidut huoneet
Turvaetäisyydet
Kontaktit minimoitu
Varaa

LOMAiLE HUOLETTA LOHJANJÄRVELLÄ

Lohja Spa & Resort
Ylhäntie 1, 09120 KARJALOHJA
Satumaisia elämyksiä Lohjanjärven rannalla Karjalohjalla vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta.

LOMAiLE HUOLETTA LOHJANJÄRVELLÄ

Majoitu mukavasti omalla sisäänkäynnillä rinnetalon parvekkeellisessa superiorhuoneessa tai rantatalon superiorhuoneessa. Rantatalon superiorhuoneissa on omat terassit ja järvinäköala. Hotellia ympäröi upea luonto, missä on tilaa ulkoilla.

Huoleton 2 vrk loma yhdelle 299 € / hlö

Huoleton 2 vrk loma kahdelle 219,50 € / hlö

Huoleton loma sisältää: 2 vrk loman rinne- tai rantasuperior-huoneessa omalla sisäänkäynnillä rauhallisella sijainnilla. Check-in ja check-out ilman vastaanotossa käyntiä, aamiaiset huoneeseen tai halutessasi Panorama-aamiaisen, extrapyyhkeet, desinfiointipyyhkeitä ja kasvomaskeja loman ajaksi ja halutessasi kylpylän ja kuntosalin käytön.

Varaukset myyntipalvelusta tai nettivaraamosta koodilla HL.

esim. 2 vrk / hlö / superiorhuone

Alk.219,50 €

Lohja

Desinfioidut huoneet
Turvaetäisyydet
Kontaktit minimoitu
Varaa

Solaris-kylpylät sijaitsevat

Upean luonnon ympärillä

Kaikki Solaris kylpylät sijaitsevan lumoavan luonnon keskellä. Voit kuljeskella rauhallisilla luontopoluilla, tehdä melontaretkiä, kalastella ja nauttia rantaelämästä. Jokaisessa kylpylässä on lisäksi monipuolinen lomaohjelma, joka tarjoaa tekemistä