1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

Rauhalahti

Avoin lahjakortti Kylpylähotelli Rauhalahteen

Lahjakortilla voit maksaa majoituspaketteja, ravintolapalveluja, kylpylä- ja hoitopalveluja sekä vapaa-ajan palveluja.
Valitse

Day Spa hemmottelupaketti yhdelle

Paketti sisältää yhdelle hengelle kasvohoidon tai jalkahoidon, 2 tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
76.00
EUR
Valitse

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta tehdään niska-hartian ja selän alueelle. Se auttaa tehokkaasti lihasjännitykseen ja se vilkastuttaa verenkiertoa. Imukuppihieronnalla saat vauhtia myös kuona-aineiden poistoon. Hoito rentouttaa ihanasti! Kesto 30 min.
35.00
EUR
Valitse

Jalkahoito

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan ja puhdistuksen, jalkaterän hieronnan. Kesto 60 min.
65.00
EUR
Valitse

Täydellinen kasvohoito

Kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kasvojen sekä delcoteen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Kesto 90 min.
87.00
EUR
Valitse

Kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin kokohieronnan yhdelle hengelle.
65.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle savilämmön ja tunnin kokohieronnan. Savilämpö vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 60 min.
75.00
EUR
Valitse

Puolihieronta

Lahjakortti sisältää puolihieronnan yhdelle hengelle. Hoidon kesto on 40 minuuttia.
42.00
EUR
Valitse

Savilämpö ja puolihieronta

Lahjakortti sisältää savilämmön ja puolihieronnan yhdelle hengelle. Savilämpö (pintalämpöhoito) laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Parafangosavi (parafiinin ja saven seos) kiedotaan hierottavan kohteen ympärille. Lämpöhoidon jälkeen hieronta 40 min.
52.00
EUR
Valitse

Ylellinen Gold Mask -erikoiskasvohoito 75 min.

Ravitseva, kosteuttava, parantaa ihon väriä. Sisältää kuorinnan, hieronnan, seerumin, 24 karaatin kultaa sisältävän peel-off naamion sekä kulmien muotoilun ja kestovärin.
87.00
EUR
Valitse

Kasvohoito 45 min.

Kuorii, kirkastaa, elvyttää ja kosteuttaa. Hoito kestää 45 min.
55.00
EUR
Valitse

Hiusten parturointi

Hiusten parturointi
25.00
EUR
Valitse

Day Spa hemmottelupaketti kahdelle

Pa­ket­ti sisältää kahdelle hen­gel­le kas­vo­hoi­don tai jal­ka­hoi­don, 2 tun­nin kyl­pyläkäynnin sekä normaalin lou­nas- tai päivällis­buf­fe­tin. Ei voimassa juhlapyhinä.
152.00
EUR
Valitse

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään lempeästi niska-hartiaseutu ja yläselkä sekä olkavarret, päänahka, kasvot ja korvat. Se laukaisee jännitystä, parantaa hiusten kuntoa ja lieventää stressiperäisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja silmien rasittumista. Kesto 30 min.
41.00
EUR
Valitse

Suklaahieronta 60 min

Suklaahieronnassa yhdistetään lumoavantuoksuisen suklaan ylellisyys ja hieronnan lempeys. Se on samalla myös ravitseva ja terveellinen hoito niin keholle ja mielelle kuin myös sielulle. Nautinnollinen lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä hieronta rentouttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa, vapauttaa arkipäivän jännityksistä, kohottaa mielialaa ja vahvistaa onnen tunnetta.
79.00
EUR
Valitse

Suola- tai sokerikuorinta koko vartalolle

Paketti sisältää suola- tai sokerikuorinnan ja kevyen hieronnan silkkisellä vartalovoiteella. Hoidon kesto 45 min.
57.00
EUR
Valitse

Hemmotteleva suolakylpy

Kevyesti hierovassa kylpyammeessa tapahtuva kylpy. Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Fresh up-kasvohoito

Virkistävä hoito väsyneelle iholle. Hoito sisältää kuorinnan, kevyen hieronnan, naamion ja päivävoiteen. Kesto 40 min.
49.00
EUR
Valitse

Kuntosali- ja kylpyläkäynti yhdelle

Lahjakortti sisältää käynnin kuntosalissa sekä kahden tunnin kylpyläkäynnin.
15.00
EUR
Valitse

Treenipäivä yhdelle

Lahjakortti sisältää yhden vapaavalintaisen treenin. Valittavana vesijumppa (aamu- tai ilta), kahvakuula, lavis, zumba tai circuit training (kuntopiiri). Treenin jälkeen kahden tunnin kylpyläkäynti. Tarkista treeniohjelma www.rauhalahti.fi
16.00
EUR
Valitse

Rauhalahden 10 kerran treenikortti

Kortilla treenaat 10 kertaa Rauhalahden jumpissa ja kuntosalissa. Treeniohjelmassa kahvakuulatreeni, kuntopiiri (circuit training), RPV (reisi-peppu-vatsa), lavis ja zumba sekä kuntonyrkkeily. Kuntosalissa TechnoGym-laitteet. Ohjelmat vaihtelevat kausittain, katso tarkat tiedot www.rauhalahti.fi.
59.00
EUR
Valitse

Osahieronta yhdelle

Lahjakortti sisältää osahieronnan yhdelle hengelle. Hoito kestää 20 minuuttia.
25.00
EUR
Valitse

Perheelle elämyksiä Rauhalahden kylpylässä

Lahjakortti sisältää 4-henkiselle perheelle (1-2 aikuista, lapset alle 14 v.) kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalit hampurilaisateriat (lapsille lasten ateriat). Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
68.00
EUR
Valitse

Kylpylä ja ruokailu perheelle noutopöydästä

Lahjakortti sisältää kylpyläkäynnin ja lounaan tai päivällisen noutopöydästä 4-henkiselle perheelle (2 aikuista ja 2 lasta 4-14 v.). Lounas tarjoillaan päivittäin klo 11-14., päivällinen klo 17-19. Ei juhlapyhien aikana.
88.00
EUR
Valitse

Kynsien geelilakkaus

Kaunis, kestävä (2-3 vko) uv-kovetteinen geelilakkaus.Vaaleat tai värilliset. Kesto 45 min.
45.00
EUR
Valitse

Jalkahoito ja kokohieronta

Lahjakortti sisältää tunnin jalkahoidon ( jalkakylpy, kovettumien, känsien, liikavarpaiden yms. poiston, kynsien leikkauksen, hionnan, puhdistuksen ja jalkaterän hieronnan) ja tunnin kokohieronnan.
130.00
EUR
Valitse

Osahieronnat kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle osahieronnat. Hoito kestää 20 minuuttia / hlö.
50.00
EUR
Valitse

Perheelle kylpyläkäynti

Lahjakortti sisältää kylpyläliput Kylpylähotelli Rauhalahden kylpylään 4-henkiselle perheelle. Perhe käsittää 1-2 aikuista, lapset 4-14 v.
34.00
EUR
Valitse

Buffetlounas tai -päivällinen kahdelle hengelle

Herkuttele noutopöydästä. Buffetlounas on tarjolla päivittäin klo 11-14 (su klo 12-15) ja päivällinen klo 17-19. Buffet sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimät ruuat, jälkiruuan ja kahvia/teetä, kotijuomat, leivät ja levitteet. Ei voimassa juhlapyhinä.
32.00
EUR
Valitse

Kylpyläelämyksiä ja herkuttelua yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle hemmottelevan kylvyn (yrtti- tai suolakylpy), kylpyläkäynnin sekä ruokailun (lounasbuffet klo 12-14 tai päivällisbuffet klo 17-19). Varaa kylpy etukäteen! Ei juhlapyhinä.
41.00
EUR
Valitse

Hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää lasten hampurilaisaterian (hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l) alle 15 v. lapselle.
6.90
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria lapselle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä lasten hampurilaisaterian alle 15 v. lapselle. Ateria sisältää hampurilaisen, ranskalaiset ja juoman 0,4 l.
14.00
EUR
Valitse

Hoito lapselle

Vapaavalintainen hoito lapselle: jalkahoito (jalkakylpy, kynsien leikkaus, kevyt hieronta) TAI käsihoito (kynsien viilaus, kevyt hieronta). Molemmat sisältävät lakkauksen haluttaessa. Hoidon kesto 30 min.
32.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja hampurilaisateria yhdelle

Lahjakortti sisältää kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin hampurilais-, Nugett- tai kebab-aterian.
18.00
EUR
Valitse

Kylpyläkäynti ja ruokailu yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle kahden tunnin kylpyläkäynnin sekä normaalin lounas- tai päivällisbuffetin. Ei voimassa juhlapyhinä.
29.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
151.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa, aa­miai­sen, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
117.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä.
209.00
EUR
Valitse

Alkuviikon loma 2 vrk ti-to yhdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk tiistaista torstaihin yhdelle hengelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, tiistaina aamuvesijumpan ja Jätkänkämpän perinneillan (perinnateria, savusauna), keskiviikkona päivällisen, naistentanssit, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan, lomaohjelman. Ei juhlapyhinä.
229.00
EUR
Valitse

Romanttinen illanvietto kahdelle

Romanttinen ilta kahdelle: vapaavalintaiset alkudrinkit, 3 ruokalajin á la carte -illalliset (alku-, pää- ja jälkiruoka), 2 ruokajuomaa /henkilö (viini tai olut), kahvit & avec. Lisäksi tanssiliput normaaleihin orkesteritansseihin (ei erikoisiltohin).
160.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk yhdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk yhden hengen huoneessa, aamiaiset, kaksi päivällistä, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Lisäksi yksilöhoidot: rentouttava kylpy (suola, yrtti, magnesium tai Kleopatra) sekä savilämpö + osahieronta.
255.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk -loma yhdelle

Lahjakortti sisältää yhdelle hengelle majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa yhden hengen huoneessa sunnuntaista keskiviikkoon, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan sekä lomaohjelman.
249.00
EUR
Valitse

Keskiviikon naistentanssit yhdelle

Lahjakortti sisältää ravintolasisäänpääsyn keskiviikon naistentansseihin. Katso artistitiedot www.rauhalahti.fi.
14.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä yhdelle hengelle

Yhdelle hengelle Rauhalahden Jätkänkämpällä perinne- ja savusaunailta. Illat ovat klo 16-22/23 tiistaisin ja kesä-elokuussa myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
37.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei voimassa juhlapyhinä.
171.00
EUR
Valitse

Täysihoitoloma 1 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, lounaat, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei juhlapyhinä.
200.00
EUR
Valitse

Puolihoitoloma 2 vrk perheelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, päivälliset noutopöydästä, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista kaksi aikuista ja lapset 4-14v. Ei juhlapyhinä.
444.00
EUR
Valitse

Lasten jalkahoito ja käsihoito

Jalkahoito sis. jalkakyvlyn, kynsien leikkauksen (ja lakkauksen) ja kevyesti rentouttavan hieronnan. Käsihoito sis. kynsien viilauksen (ja lakkauksen) ja kevyen rentouttavan hieronnan.
64.00
EUR
Valitse

Virkistysloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön. Lisäksi päivänsan­ka­ril­le (yh­del­le) ylel­li­nen Kleo­pat­ra-kyl­py. Ei juhlapyhinä.
172.00
EUR
Valitse

Indonesialainen päähieronta

Hoito sisältää hieronnan (shiatsu- ja akupisteet), haudehoidon, hiusseerumin, hiusten pesun ja föönauksen. Kesto 1 tunti.
70.00
EUR
Valitse

Juhlakampaus

Lahjakortti sisältää juhlakampauksen.
87.00
EUR
Valitse

Hiusten värjäys ja leikkaus

Puolipitkien hiusten värjäyskäsittely, leikkaus ja föönaus.
90.00
EUR
Valitse

Hiusten leikkaus

Mallin suunnittelu ja leikkaus
44.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kah­del­le hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huo­neis­to­ho­tel­lis­sa (32 m2 huo­neis­to), aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin va­paan käytön. Ei juhlapyhinä.
188.00
EUR
Valitse

Hotellilomanen 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle kylpylähotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
150.00
EUR
Valitse

Kylpylälomanen 1 vrk kahdelle huoneistossa

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk kahdelle hengelle huoneistohotellin saunallisessa huoneistossa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Ei juhlapyhinä.
156.00
EUR
Valitse

Hiusten hemmottelupäivä naiselle

Sisältää puolipitkille hiuksille värikäsittelyn, indonesialaisen päähieronnan (tunti), hiusten mallin suunnittelun, leikkauksen sekä föönauksen. Lisäksi raikas virvoke.
170.00
EUR
Valitse

Entsyymikuorinta-kasvohoito

Poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Sopii myös herkälle iholle. Sisältää: pintapuhdistus, 5-10 hieronta kuorinta-aineella ja naamio. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Spa-hoito lyhyille hiuksille

Nyt on hiusten hellimispäivä! Hoito sisältää lyhyille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
38.00
EUR
Valitse

Spa-hoito puolipitkille hiuksille

Hemmottele hiuksia! Hoito sisältää puolipitkille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivauksen.
44.00
EUR
Valitse

Spa-hoito pitkille hiuksille

Helli pitkiä hiuksia! Hoito sisältää pitkille hiuksille pesun, haudehoitoaineen, päänahan hieronnan ja kuivatuksen.
55.00
EUR
Valitse

Kasvohieronta

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Young Face Mask -naamiohoito - nuorekas iho!

Ihanan kosteuttava, ihoa viilentävä ja kollageenia vahvistava hoito. Ihosta tulee sileä, pehmeä ja miellyttävä. Hyaluroni-happo vähentää ryppyjen muodostumista ja auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuuden. Kesto 30 min.
38.00
EUR
Valitse

Caviaari-kasvohoito väsyneelle iholle

Hoito sisältää kuorinnan, seerumin, kevyen hieronnan ja liftaavan, kohottavan naamion. Elvyttää, kosteuttaa, kohottaa väsyneen ja velton ihon.
38.00
EUR
Valitse

Kasvohoito 60 min

Ihotyypin mukainen peruskasvohoito. Soveltuu naisille ja miehille. Kesto 60 min.
65.00
EUR
Valitse

Ihonpuhdistuskasvohoito

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen. Kesto 75 min.
72.00
EUR
Valitse

Kylpyläyö 1 vrk kahdelle hengelle sviitissä

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle kylpylähotellin tilavassa ja mukavassa sviitissä, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Ei juhlapyhinä.
238.00
EUR
Valitse

Kylpyläloma 2 vrk kahdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 2 vrk kahdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa tai huoneistohotellissa, aa­miai­set, päivälli­set, kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön. Ei juhlapyhinä
306.00
EUR
Valitse

Alkuviikon loma 2 vrk ti-to kahdelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk tiistaista torstaihin kahdelle hengelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, tiistaina aamuvesijumpan ja Jätkänkämpän perinneillan (perinnateria, savusauna), keskiviikkona päivälliset, naistentanssit, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpan, lomaohjelman. Ei juhlapyhinä.
346.00
EUR
Valitse

Magnesiumkylpy

Kylpy antaa apua lihaskramppeihin, levottomiin jalkoihin, kipeisiin lihaksiin, turvotukseen. Palauttaa urheilusuorituksen jälkeen. Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Alkuviikon tunnelmia 3 vrk su-ke kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk sunnuntaista keskiviikkoon kahdelle hengelle kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset (buffet), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la).
338.00
EUR
Valitse

Perinneilta Jätkänkämpällä kahdelle hengelle

Kahdelle hengelle Rauhalahden Jätkänkämpällä perinne- ja savusaunailta. Illat ovat klo 16-22/23 tiistaisin ja kesä-elokuussa sekä pikkujoulukaudella myös torstaisin. Ohjelmassa perinneateria, savusaunominen. Hanuristi viihdyttää. Kesällä myös tukkilaisnäytöksiä. Lisätietoja ja poikkeukset aikatauluissa www.rauhalahti.fi
66.00
EUR
Valitse

10 kerran vesijumppa -kortti Rauhalahteen

Kortti sisältää 10 kertaa vesijumpan Kylpylähotelli Rauhalahdessa järjestettävissä vesijumpissa. Sisältää myös kylpylän. Katso tarkat jumppa-ajat www.rauhalahti.fi.
79.00
EUR
Valitse

Koko perheen kuntoilupäivä

Tällä lahjakortilla 4-henkiselle perheelle tunnin sulkapallovuoro Rauhalahden liikuntasalissa (sis. mailat), kahden tunnin kylpyläkäynti sekä ruokailu (lounas- tai päivällisbuffet). Lounas on tarjolla klo 11-14 ja päivällinen klo 17-19. Liikuntavuoro varattava etukäteen puh. 030 608 3180. Ei voimassa juhlapyhinä.
92.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 1 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 1 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
282.00
EUR
Valitse

Wellness-loma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä ylellisen Kleopatra-kyvyn. Ei juhlapyhinä.
161.00
EUR
Valitse

Perheloma 2 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset,kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 3-4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset alle 17 v. Ei juhlapyhinä.
294.00
EUR
Valitse

Kleopatrakylpy

Kylpy valittavissa seuraavista: ruusu (piristävä, ylellinen, kosteuttava) tai kesätuuli (lämmittävä, rentouttava) tai Caribia (eksoottinen, ylellinen, ihoa hoitava ja kosteuttava). Kesto 20 min.
25.00
EUR
Valitse

Käsiparafiini

Pehmentävä hoito käsille. Hoidossa käytetään syväkosteuttavaa ja ihoa ravitsevaa lämmintä parafiinia. Kesto 20 min.
20.00
EUR
Valitse

Jalkaturvekylpy

Kylpy auttaa jalkojen ihon ongelmiin ja vilkastuttaa verenkiertoa. Hoidosta on apua esim. kylmille jaloille. Kesto 20 min.
20.00
EUR
Valitse

C-vitamiini-naamiohoito

Auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle, elottomalle iholle. Hoito sisältää C-vitamiini-suolakuorinnan, hedelmähapon, C-vitamiininaamion ja seerumin. Kesto 40 min.
38.00
EUR
Valitse

Lemmenloma 2 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 2 vrk 2 hengelle, kuohuviinipullon huoneeseen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön, tanssiliput, Kleopatra-kylvyt sekä toisena päivänä á la Carte-illallisen (3-ruokalajin menu). Ei juhlapyhinä.
392.00
EUR
Valitse

Hemmotteluloma 2 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää 2 vrk majoituksen 2 hengelle kylpylä- tai huoneistohotellissa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä kaksi hoitoa/hlö: 1) ylellinen kylpy (suola, yrtti tai Kleopatra) ja 2) savilämpö + osahieronta.
398.00
EUR
Valitse

Paratiisiloma 5 vrk kahdelle hengelle

Lahjakortti sisältää majoituksen 5 vrk kahdelle hengelle, päivittäin puolihoidon, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä hoidot: savilämpö + puolihieronta, kasvohoito TAI jalkahoito 60 min, rentouttava kylpy (suola, yrtti, magnesium tai Kleopatra). Ei juhlapyhinä.
918.00
EUR
Valitse

Luksuslomaviikko hotellisviitissä

Lahjakortti sisältää majoituksen 7 vrk kahdelle, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, 5 x hotellin päivällisbuffeen, 1 x vapaavalintainen kolmen ruokalajin á la Carte -illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka), Jätkänkämpän perinneilta (tiistai tai kesä-elokuussa myös torstai: perinneateria, savusauna), sisäänpääsyt normaaleihin tanssi- ja karokeiltoihin sekä molemmille rentouttava kylpy (magnesium-, suola- tai Kleopatra-ruusukylpy). Ei voimassa jouluna.
1280.00
EUR
Valitse

Ylellinen kylpyläloma 1 vrk yhdelle

Lahjakortti sisältää ma­joi­tuk­sen 1 vrk yhdelle hen­gel­le kyl­pyläho­tel­lis­sa yhden hengen huoneessa, aa­miai­sen, päivällisen (buffet), kyl­pylän ja kun­to­sa­lin käytön sekä yrttikylpy (20 min), jalkahoito (60 min) ja kasvohoito (60 min). Ei juhlapyhinä.
255.00
EUR
Valitse

Perheloma 3 vrk

Lahjakortti sisältää majoituksen 3 vrk kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa (32 m2), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman (ma-la). Perhe käsittää 4 henkilöä, joista maks. kaksi aikuista ja lapset 4-14 v. Ei juhlapyhinä.
399.00
EUR
Valitse

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä